Over ons

Filosofie

Onze filosofie is een mooie rustige omgeving voor onze gasten te bieden waar volop genoten kan worden van lekker eten en drinken. Respect voor natuur, milieu en elkaar, staan daarbij centraal.
Het u als ‘onze gasten naar de zin maken’ is ons motto.

Een luisterend oor voor uw specifieke wensen is daarbij uitgangspunt omdat niet iedereen hetzelfde is. Laat daarom vooral uw wensen horen.

Wij willen onze gasten graag laten genieten van hun rust.
Derhalve zijn kinderen vanaf 18 jaar van harte welkom.

“Een luisterend oor voor uw specifieke wensen is daarbij uitgangspunt omdat niet iedereen hetzelfde is.”

 

 

 

Onze Honden

Onze vrolijke, speelse, trouwe viervoeters Tara en Dutch zijn onderdeel van ons gezin.
Wij realiseren ons dat niet iedereen gediend is van een hond.
Tara en Dutch verblijven de hele dag in een omheind gedeelte van de tuin, wij vragen u hen niets te eten te geven. Zij krijgen dagelijks alleen het eten dat voor hun bestemd is.
De overige terrassen zijn een no-go area voor Tara en Dutch, om u niet te storen tijdens uw verblijf.
Ook hier geldt; laat het ons weten als u andere wensen heeft. Daar komen we samen vast uit. In de nacht verblijven de honden binnen in het privé gedeelte van ‘t huis.
Derhalve zijn andere honden dan ook niet toegestaan in onze B&B.

Tara & Dutch

Wij zijn

Yvonne en Marc

Marc heeft jaren een internationale ondernemende rol in de ICT wereld vervuld waarbij service- en klantgerichtheid voorop staat.

Yvonne  is hiervoor een aantal jaren werkzaam geweest bij de gemeente Wijchen als schakel tussen burger, bestuur en ambtenaren.

Beiden zijn wij sportief ingesteld, houden van het goede leven met op zijn tijd een lekker hapje, drankje en veel gezelligheid. De klantgerichte houding die wij beiden hebben zetten wij graag in om het u in onze B&B volkomen naar de zin te maken. Daarmee geven wij ook invulling aan onze wens om een B&B met hoge standaarden te runnen.